مهاجرت کاری چیست؟

مهاجرت کاری تعریف پیچیده‌ای ندارد. در یک جمله ساده سفر از یک کشور به کشور دیگر با هدف بهبود وضعیت شغلی را مهاجرت کاری می‌گویند. برای مهاجرت کاری افراد از حداقل یکسال قبل از دریافت دعوتنامه شغلی، در کاریابی‌های آن کشور ثبت نام می‌کنند تا پس از طی مراحل اداری بتوانند برای گرفتن جایگاه‌های شغلی متناسب با تخصص و تحصیلاتشان واجد شرایط شناخته شوند.

مسیر دریافت دعوتنامه شغلی مسیر سختی است. استرس‌ها و فشار‌های روحی برای جستجوی کار از یک سو و مراحل پیچیده پذیرش ویزا نیز از سوی دیگر کاملا انسان را از توان می‌اندازد. اما اگر بتوانید به طور قانونی در کشور دیگری کار کنید، شاید شرایط زندگیتان روزمره‌تان متفاوت‌تر از چیزی باشد که در ایران با آن مواجه هستید.

برای مهاجرت کاری قبل از هر چیز به ویزا احتیاج دارید.

اگر موضوع قاچاق انسان را از بحث خارج کنیم، برای ورود قانونی به هر کشوری ویزا نیاز دارید. ویزا در واقع همان اجازه ورود شما به خاک یک کشور برای هدفی معین است. تقریبا جز در مواردی که شما با چند هزار میلیارد پول مردم به کشوری پناهنده بشید، هیچ‌وقت در بدو ورود به خاک یک کشور اقامت موقت یا دائم نخواهید‌ داشت.

ویزای جستجوی کار

ویزای جستجوی کار یک ویزای کوتاه‌مدت است که به افرادی که قصد مهاجرت کاری دارند، اجازه می‌دهد نسبت به پیدا کردن یک شرکت و جایگاه شغلی در آن کشور اقدام کند، چنانچه در آن زمان موفق به دریافت دعوتنامه همکاری شود ویزای او به ویزای کاری تبدیل می‌شود.

ویزای کار

ویزای کاری به کسانی تعلق می‌گیرد که ضمن برخورداری از مدارک تحصیلی دانشگاهی، مدرک بین‌المللی زبان و سابقه بیمه کاری، از یک شرکت فعال در آن کشور دعوتنامه رسمی داشته باشند. اگرچه قوانین سخت‌گیرانه اروپا برای جلوگیری از هجوم مهاجران (منظور همان مهاجران قانونی هستند که به نیت مهاجرت کاری ترک وطن می‌کنند، وگرنه با موضوع قاچاق انسان جور دیگه برخورد می‌کنند!) به این کشورها به گونه‌ای تنظیم می‌شود که اگر شرکت‌ها بخواهند یک صندلی از نیروی انسانی‌شان را به مهاجران اختصاص دهند، موظف هستند حداقل سه ماه برای جذب نیروی داخلی تلاش کنند. اگر بعد از سه ماه موفق به جذب نیرو نشوند اجازه جذب نیروی خارجی خواهند داشت.

اقامت دائم یا موقت

اگر خیلی خفن پولدار باشید نیاز به ویزا ندارید؛ متناسب با سرمایه ای که در بانک کشور مقصدتان قرار می‌دهید به شما TPR یا اقامت موقت می‌دهند که پس از پنج سال به PR یا اقامت دائم تبدیل می‌شود.

مهاجرت کاری – همه در برابر قانون برابرند، ما ایرانی ها گاهی برابرتریم!

شاید برای ساکنان کشورهای اروپایی مهاجرت از یک کشور به کشوری دیگر، آن هم از حیث گرفتن ویزا و حق فعالیت و … چندان دشوار نباشد. اما وقتی صحبت از ساکنان کشورهای آفریقایی و یا کشورهای خاورمیانه به میان می‌آید، وقتی صحبت از مردم ایران به میان می‌آید اوضاع کمی پیچیده و سخت می‌شود. درباره ایرانی‌ها و مردم بعضی از کشورهای همسایه ایران در خاورمیانه، اخذ ویزای شینگن برای مهاجرت کاری حتی با وجود دعوتنامه شغلی هم ممکن است نهایی نشود. اما خب از آن طرف هم با ایرانیانی طرف هستیم که در هر سطح زندگی اجتماعی و هر سطحی از دارایی، اگر بنای رفتن و مهاجرت کاری داشته‌ باشند، نمی‌توان آنها را متوقف کرد.

مدارکی که برای مهاجرت کاری باید کم‌کم آنها را آماده کنید

به طور کلی برای مهاجرت قانونی و ارائه درخواست برای احراز یک جایگاه شغلی، صرف نظر از پاسپورت و رزومه حرفه ای؛ باید مدارک تحصیلی و سوابق خودتان را به زبان انگلیسی (نه لزوما انگلیسی – منظور اینجا زبان کشور مقصد است) ترجمه کنید. گواهی های سلامت و عدم سو پیشینه داشته باشید تا در صورت جدی شدن مذاکرات و مکاتبات با آژانس‌های کاریابی و در مواقعی کارفرمای مربوطه و شرکت ها، آنرا برایشان ارسال کنید.
اگر در تدارک مهاجرت کاری هستید، خب باید بگیم که ترجمه مدارک تحصیلی جزو ترجمه های رسمی به شمار می‌آید.
تکمیل فرم ارزیابی و درخواست کار در سایت در دسترس میباشد و با تکمیل کامل و ارائه مدارک خواسته شده شانس پذیرش خود را افزایش میدهید.

صرف نظر از شرایط مالی بهتر؛ مهاجرت کاری چه مزایایی دارد؟

کار با همکاران خارجی در یک محیط جدید به دور از حواشی فرهنگی، و به دور از ابعاد اقتصادی که معمولا امنیت شغلی شامل آن می‌شود، سطحی از حرفه‌ای‌ گری را برای ما مجسم می‌کند که احتمالا در بخش های زیادی از فعالیت‌هایمان در ایران شاهد آن یا ملزم به رعایت آنها نبوده‌ایم. تدریجا می‌توانید با مردم آن کشور مانوس شوید و از دغدغه‌ها و ایده‌هایشان آگاهی پیدا کنید. چیزهایی در این سفر یاد می‌گیرید که در زندگی روزمره هیچ وقت فرصت یادگیری آنها فراهم نمی‌شود.
روش بهتر انجام دادن کارها، نظم در یک اولویت انکارناپذیر، امنیت و احترام شغلی، پرداخت‌های منظم و متناسب، فرصت زندگی در محیطی با امنیت روانی بالاتر، همه از مزایای مهاجرت کاری به شمار میاد. صحبت از وطن پرستی یا وطن فروشی به میان نیست اما حداقل تجربه رویارویی با یک کشور و فرهنگ جدید را در تاریخ زندگی تان ثبت کردید.

مراحل مهاجرت کاری دقیقا از کجا شروع می‌شود؟

برای آنکه بخواهید به سفارت مراجعه کنید تا ویزا بگیرید، باید مشخص کنید دنبال چه ویزایی هستید. ویزاهای تفریحی و توریستی با حداقل سخت‌گیری صادر می‌شود، اما ویزای کار به این سادگی به ایرانی ها تعلق نمی‌گیرد. اولین و سخترین کار برای درخواست مهاجرت کاری، پیدا کردن موقعیت شغلی مناسب برای پذیرش است. این بخش ماجرا خیلی گیج کننده است چون هیچ معادله و روش خاصی ندارد.
وب‌سایت اختصاصی که ویژه کارجویان ایرانی باشد وجود ندارد و شما هم مطمئنا مشاوران حرفه‌ای ندارید که درانتخاب آنها راهنمایی‌تان کند. واقعیت این است که مشاغل بسیاری در دنیا به مهاجران اختصاص پیدا می‌کند، اما اینکه شما برای گرفتن این جایگاه‌های شغلی از دید کارفرمایان خارجی واجد شرایط شناخته بشید قصه‌اش متفاوت است.
وب سایت job offerco
با همکاری چندین شرکت معتبر بین المللی و آژانسهای کاریابی در سراسر دنیا شما را در رسیدن به جایگاه شغلی براساس تخصص و توانایی که دارید راهنمایی و مشاوره میدهد.

مهاجرت کاری – job offerco و ارتباطاتی که می‌تواند اولین جرقه باشد!

حضور در شبکه‌های مجازی برای پیدا کردن موقعیت شغلی مناسب یک عمل کاملا حساب‌شده است. این روزها شبکه‌های مجازی جایگزین روش آشنایی‌های قدیمی در دورهمی‌ها و مهمانی هاست، اما فقط این نیست. فضای وب سایت
Job offerco به کلی متفاوت است با فضایی که در اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و وی‌چت می‌بینید. طراحان این وب سایت فراهم کردن بستری برای انتشار تجربیات شغلی است که به این وسیله مدیران و کارمندان شرکت‌های سراسر دنیا بتوانند با افرادی که در حیطه های تخصصی خودشان مشغول به کار هستند آشنا شوند. نه فقط برای مهاجرت کاری بلکه این بستر برای جویندگان کاری در هر کشوری میتونه مفید باشه

 رزومه‌تان را در وب سایت ما کامل کنید، با افراد ارتباط بگیرید و چشمتان به دنبال صندلی‌های خالی باشد. اگر هنوز در job offerco پروفایل ندارید سری به این سایت بزنید.

شما برای گرفتن دعوتنامه شغلی ناگزیر به ارائه رزومه و درخواست شغل به کارفرماهای متعدد هستید این کار را ما برای شما به راحتی انجام میدهیم.

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری کجاست؟

همانطوری که در ذهن شما هم احتمالا اسم این کشور متبادر شده، آلمان در صدر فهرست بهترین کشورهای مهاجرپذیر در دنیا است. امنیت شغلی و اجتماعی بالا، ساعات شغلی پایین‌تر در مقایسه با سایر کشورهای صنعتی، نرخ دستمزد مناسب، فضاهای تفریحی و فرهنگی بسیار هیجان‌انگیز از جاذبه‌های کشور آلمان برای مهاجران است.
این کشور همچنین علی‌رغم آنکه در صدور ویزا بسیار سخت گیرانه عمل می‌کند، اما در زمره معدود کشورهایی است که ویزای جستجوی کار هم می‌دهد. این فرصت برای کسانی که می‌خواهند به هر ترتیبی شده از اینجا مهاجرت کنند بسیار طلایی است. با حضور در کشور آلمان به مراتب ساده‌تر از پشت سیستم کامپیوتر خانه می‌توانند شغلی دست‌و‌پا کنند.

کشورهایی که در حال گذار از جوانی به پیری هستند، مقصد این روزهای مهاجران کاری جوان است

در فهرستی که سایت کارآفرینان آمریکا منتشر کرده نام کشور کره جنوبی در رده دومین کشور مهاجرپذیر در عرصه مهاجرت شغلی قرار گرفته‌ است. کره جنوبی به دلیل پایین بودن نرخ موالید به سرعت رو به پیری گذاشته و در پذیرش مهاجران کاری با سهل‌گیری بیشتری برخورد می‌کند. شاید فکر کنید که برای مهاجرت به کره باید زبان اجق وجق کره ای و چینی بلد باشید.
اما با سرمایه‌گذاری بزرگی که در زمینه زبان انگلیسی انجام می‌دهند، کسانی را که مدارک زبان بین‌المللی دارند با سهولت پذیرش می‌کنند. در مرحله صدور ویزا هم به سختگیری آلمان نیستند. اما خب حداقل در بین ایرانی‌ها شاید کسی به این سادگی حاضر نباشد به شرق آسیا مهاجرت کاری داشته باشد. در لیست سایت کارآفرینان از کشورهای هلند، نیوزلند، جمهوری چک، بلغارستان و استرالیا در رتبه‌های بعدی نام برده شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *